Poděkování

Letošní šifrovačka Navíc navíc by nemohla proběhnout bez vydatné podpory našich kamarádů a blízkých, jakožto i bez materiálního zajištění a dobrých náhod. Těm poděkovat nemůžeme, ale vám, kteří jste nám s něčím pomohli, patří velké díky!

Jsou to …

… testeři šifer Mirek a Lucka Klimošovi, Michal Blaha, Honza Chabr, Jindřich Cinka, Jiří Kozel, Filip Valášek, Láďa Skákal, Pavel Houdek, Verča Dočkalová, Míra Brumovský, Jana Pačísková a Vendula Bednářová, kteří s námi a nebo na dálku luštili starší verze šifer a pomohli nám z nich udělat to, co jste viděli na hře,

… pomocníci na trase Paču, Vendy, Denča a Radek, kterých letos sice kvůli epidemii bylo méně než bývá zvykem, stejně jako úkolů, které mohli obsluhovat, což ale nezmenšuje jejich nasazení,

… dodavatelé materiálu:

… Matěj Klusáček aka pan Fenek, který pro nás složil a nahrál šifru d (Slam),

… a v neposlední řadě děkujeme kolektivu 4. přístavu vodních skautů Jana Nerudy za poskytnutí pronájmu jedinečných cílových prostor.

Hra by ovšem nemohla proběhnout bez vás, hráčů, kteří jste do nás i letos vložili svou důvěru, že vám připravíme kvalitní šifrovací zábavu, a přišli za námi nejen na start, ale i do cíle, kde jste nám pomohli vytvořit příjemné prostředí u šifer a ohně (díky, hudebníci!) stejně jako loni, navzdory nepřízni počasí.

Aleš, Dero, Michal a Šárka