Poděkování

Letošní šifrovačka Navíc navíc by nemohla proběhnout bez vydatné podpory našich kamarádů a blízkých, jakožto i bez materiálního zajištění a dobrých náhod. Těm poděkovat nemůžeme, ale vám, kteří jste nám s něčím pomohli, patří velké díky!

Jsou to …

… testeři šifer Jindřich Cinka, Iva Fadrná, Jarča Havířová, Kateřina a Tomáš Kloudovi, Jiří Kozel, Jana Pačísková, Lada Peksová, Verča a Martin Petrážovi a Ondřej Šmejkal, kteří s námi na blízko a nebo na dálku luštili starší verze šifer a pomohli nám z nich udělat to, co jste viděli na hře,

… pomocnice na trase Paču a Vendy, které nám pomohly s roznosem stanovišť a také s dalšími činnostmi, které nejsou až tak vidět, ale bez nich by hra neběžela tak hladce,

… dodavatelé materiálu:

  • pro letošek nový partner pro tisk, kartografické vydavatelství a tiskárna ŽAKET,
  • výrobce obalového materiálu Pack Shop Praha,
  • online tiskárna Frances a
  • tiskárna reklamních předmětů Potisk.com.

… Městská knihovna v Praze za poskytnutí prostoru ve vitríně pro umístění kódu úkolu navíc j3,

… a v neposlední řadě děkujeme kolektivu 4. přístavu vodních skautů Jana Nerudy za poskytnutí pronájmu jedinečných cílových prostor.

Hra by ovšem nemohla proběhnout bez vás, hráčů, kteří jste do nás i letos vložili svou důvěru, že vám připravíme kvalitní šifrovací zábavu, a přišli za námi nejen na start, ale i do cíle, kde jste nám pomohli vytvořit příjemné prostředí u šifer a ohně (díky, hudebníci!) stejně jako loni a předloni.

Aleš, Dero, Michal a Šárka